alweer jullie vervelen met mijn verhaal - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van peterdeleeuw - WaarBenJij.nu alweer jullie vervelen met mijn verhaal - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van peterdeleeuw - WaarBenJij.nu

alweer jullie vervelen met mijn verhaal

Door: peter

Blijf op de hoogte en volg

16 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Ja en toen was het al weer 16 februari wat gaat het toch snel als je het na je zin hebt!
Nu is er alweer een week voorbij dus zal mijn belevenissen maar weer is gaan vertellen!
Of jullie het nou leuk vinden of nie hehehe :P

Afgelopen zaterdag dus na het chrisstoffelpark geweest was echt super mooi joh!
We hadden met z’n 5en een jeep gehuurd want met een gewone auto komt je er niet want het gaat echt berg op berg af echt heel mooi.
We hebben met zn drieën ook nog de berg beklommen tot halvewege want de damens wouden niet mee dus zijn we maar weer terug gegaan! Maar ik ga hem nog een keer helemaal beklimmen lijkt me wel mooi om helemaal boven op te staan!
Ook zijn we nog door een of andere jungle op zoek na de kolen mijn dus na een half uur klimmen kwamen we boven en er was dus helemaal niks! De rotzakken! Konden we weer na beneden afijn wij na benden en weer een half uurtje later waren we beneden helemaal geschaafd en striemen op ons maja dan hebben we dat ook weer meegemaakt!
Ik zal er foto’s van op zetten voor jullie.
En daana zijn we uit eten geweest bij de gouverneur is een restaurant in het centrum
Was ook erg leuk en lekker ehehhehe!

Oww ja nog een nieuwtje ben ik eindelijk in curaçao is de pondjesbrug weg :@
Ze zijn hem aan het restaureren dus met een beetje pech en de Antilliaanse snelheid krijg ik hem niet eens te zien beetje jammer al zeg ik het zelf

Voor de rest heb ik zondag lekker gewerkt in het restaurant was erg goed te doen was om 9 uur klaar dus dat was redelijk!
En maandag kreeg ik dus tijd om aan men marketing plan te werken en dat heb ik braaf gedaan en ik mocht de uren nog schrijven ook! En jaja voor de thuisblijvers en medeklasgenoten!!! IK BEN DUS AL MET MEN PLAN BEZIG GOED HE!

Dinsdag was het de wel bekende Valentijnsdag en toen heb ik gewerkt van 11 uur s;ochtens tot half 12 s’avonds gewerkt dus dat was een aardig druk dagje maar wel leuk en erg veel tafels met zelfs tafels op het strand

Gister ook weer gewerkt er was biggrandie en dat betekend dat er cruise schepen in de haven liggen en met allemaal Amerikanen en die komen dan na kontiki om te zonnen en eten vooral eten!! En erg veel fooi geven die mensen dus ik zal kijken hoeveel ik krijg zaterdag

Vandaag ga ik na westpoint met 3 andere mensen dus dat is wel leuk en ik ga morge lekker bij bruinen want dat is erg nodig al zeg ik het zelf en vandaag en morge natuurlijk uit ook erg vervelend natuurlijk!

En heteren ik heb het 4de kado open erg leuk hoor z’n ding om je kaarte en foto’s op te hangen!
Echt super leuk dat 18 weken pakket!

Nou dit was het wel weer geloof ik
Volgende week weer een nieuw verhaaltje!!

Suc6 allemaal en de meeste mensen een fijne voorjaarsvakantie!!

Kus peet

• 16 Februari 2006 - 15:45

Pa:

leuk verhaaltje, en een errug leuk bootje.
    nou Peet ik heb echt met je te doen lijkt me wel vervelend worden steeds maar weer zonnen en ui gaan!!!!!!!
    wel goed dat je met je plan ben begonnengazo door en doe mijn oom en tante de groeten van ons
    verder alleen nog vermaak je maar goed .
    groeten Pa

• 16 Februari 2006 - 15:59

Jan En Ineke:

Hoi Peter, leuk weer een berichtje van je te lezen.
    Is dat een natuurpark dat Christoffelpark. En hoe gaat dat met jullie fooi, wordt dat aan het eind van de week verdeeld of mag jezelf houden wat je krijgt. Werk en zon ze en tot mails.

• 16 Februari 2006 - 17:19

Maaike:

Hey peet !

Kei leuk allemaal om te lezen. Je hebt het er in iedergeval naar je zin ! Ik kijk uit naar je volgende reisverhalen !
    Kus maaike

• 16 Februari 2006 - 18:17

Tante Henny:

Hoi Peet. Leuk om weer wat te horen van je. Het gaat daar wel heb ik de indruk. Leuk hoor. Ook weer mooie fotos. Hte ga je goed en tot de volgende keer.

• 16 Februari 2006 - 18:35

John:

Wat een schitterende foto's. Zeker die van het Christoffelpark. Wow!!! Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt. Leuk om -op afstand- zo je wel en wee te kunnen 'proeven'. Heb het goed!!!

• 17 Februari 2006 - 09:15

Frank:

He kebab!
    Klinkt super leuk man, naast die uurtje werken lijkt het wel de ideale vakantie man! Ohnee want je kunt de pontjesweg niet zien. Je bent al vet bruin op die foto's man! Een dubbele keelontsteking zul je daar niet snel oplopen! Veel plezier nog en blijf maar veel van die leuke verhalen schrijven!
    Frank

• 21 Februari 2006 - 18:12

Dies:

Heej Peter!!! Super dat je het naar je zin hebt daar...ben jaloers... Volg je China-gate nog een beetje...wat een verhaal zeg... Kus Dies

• 21 Februari 2006 - 22:35

Rianka:

Hey Peter,

Wat leuk om te lezen en te horen dat het goed met je gaat!
    Dus dat hou je wel even uit zo....

Bij de super is het wel erg stil zo zonder jou :P

Veel plezier daarzo en ik hou je verhaaltjes wel in de gaten!

Liefs Rianka

• 22 Februari 2006 - 21:15

Erik En Henneke:

eej peet, jij verveeld ons nooit met je verhaal! leuk dat je t daar zo naar je zin hebt!! hier is t ook wel leuk, maar je mist niet zoveel! stuur je wel een mailtje met details. kus van ons.