alweer 3de week hier!
Door: peter
10 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Ey allemaal
Jaja hier weer een nieuw bericht van uit het zonnige Curaçao!
Tis hier nu echt warm aan het worden is nu ongeveer 35 graden maar gelukkig waait het lekker en merk je niet dat het zo warm is!
Men laatste verhaal is alweer een week geleden dus bij deze ga ik jullie ff bijpraten hehe
Heb nu dus 7 dagen achter elkaar gewerkt! Nou wat je werken kan noemen eigenlijk hehe maak per dag niet meer dan 7 a 8 uurtjes dus aan men uren kom ik niet maja dat komt vanzelf goed!
Dus het werk is hier erg relaxt werken en erg poko poko hier in het warme eilandje.
Even ter informatie voor jullie het is hier nu ongeveer 30 – 35 graden en zit hier weer op het terras te internetten echt heerlijk al zeg ik het zelf.
Maar ik zal even mijn drukke werk week vertellen!!
2 en 3 februari was ik dus lekker vrij en heb ik lekker aan het strand gelegen en een beetje gezwommen enzo was erg lekker
Na mijn relaxte vrije dagen moest ik op het strand beginnen dus dat betekent in je korte broek, polo en je teenslippers een beetje mensen bedienen en onder werk tijd legaal bruin worden echt heerlijk. Ik begin nu trouwens al aardig aan het verkleuren dus dat is wel lekker.
Maar de dagen op het strand zijn erg relaxt qua uren je begint dan om 10 uur en je bent om 5 uur / half 6 klaar dus dat is wel beter.
Dat heb ik dus zaterdag, zondag en maandag gedaan en dat vond ik eigenlijk wel erg lekker om te hebben als dienst.
Dinsdag moest ik uiteraard ook weer werken maar er was toen s’avonds een Antilliaanse kinderfeestje voor 40 man ongeveer met allemaal Antilliaanse mensen. En dat was echt raar feest. En aan het einde hadden ze z’n halloowien ding met allemaal snoep erin wat de jarige kapot moest slaan en toen die kapot was dook iedereen op elkaar om alle inhoud te pakken echt rare gewoonte joh. Maar erg leuk om te zien.
Woensdag moest ik weer in het restaurant lopen en toen moest ik om 11 uur beginnen en het was beachbreak en dat betekent dat er een paar cruise schepen in de haven liggen en die komen dan na kontiki om te zonnen enzo. Maar dat zijn dus allemaal Amerikanen en die geven echt heel veel fooi en dat is echt beter voor de financiën he.
Gister was het al weer donderdag
Toen was er een BBQ voor de plaza gasten en die moest ik lopen was ook erg leuk ongeveer 40 man in men eentje jaja ik werk ook nog wel is hard niet zo heel vaak maja was goed te doen moest alleen drankjes regelen en borden uithalen dus dat was wel gezellig
Moest pas om 4 uur beginnen dus heb eerst lekker op het strand gelegen en toen ben ik in slaap gevallen dus nu is men hele rug en mijn benen verbrand maja wie bruin wilt worden moet pijn lijden hehehe. Toen was ik om kw over 11 al weer klaar met werken.
En daarna ben ik nog met een collega van kontiki die ook in plaza woont na de nachtwacht geweest daar was namelijk iedereen van kontiki en daarna na zanzibar geweest was ook erg leuk.
Vandaag dus lekker vrij en nu dus bezig met dit lange bericht jaja moet de mensen in het koude kikkerlandje toch op de hoogte houden he!
Vandaag kwam er trouwens een marine schip aan in de haven erg leuk om de zien hoe de hele bemanning in de houding op het dek staan als ze de haven in varen en die komt maar 2 keer in het jaar dus de boot werd begroet met kanons schoten en 3 helikopters erg leuk om te zien
Vanavond lekker uiteten.
En morge gaan we met een hele groep na de chrisstoffelberg is de hoogste berg van Curaçao en een soort attractie hier. En daarna met 15 man uit eten bij de gouverneur eten is een restaurant hier in de stad.
Owja en even mijn rooster voor komende week vertellen
Maandag heb ik de hele dag voor mijn marketing plan
Dinsdag van 11 uur
Woensdag ook om 11 uur
Donderdag en vrijdag vrij
En zaterdag en zondag ook om 11 uur dus dat is een vrij relaxt rooster al zeg ik het zelf want je werkt dan meestal tot een uurtje of 7 a 8
Nou dat was het wel weer voor vandaag de volgende keer zal ik mijn avontuur over de berg vertellen.
Tot horens allemaal!!!!!
Kus peet
Ps. Bedankt voor alle reacties en mails echt super leuk van jullie!!!
Jaja hier weer een nieuw bericht van uit het zonnige Curaçao!
Maar ik zal even mijn drukke werk week vertellen!!
Gister was het al weer donderdag
Woensdag ook om 11 uur
Donderdag en vrijdag vrij
Tot horens allemaal!!!!!
Kus peet
Ps. Bedankt voor alle reacties en mails echt super leuk van jullie!!!
10 Februari 2006 - 20:09
Jan En Ineke:
Ha die Peter, Erg leuk verhaal en we zijn best een beetje jaloers op je.
We missen je ook wel. Als we nu bij de Super komen is er niemand die ff naar je toekomt. Ha,ha. Genieten jongen, groetjes vanuit een nog steeds koud en nat nederland. -
10 Februari 2006 - 22:25
Marcel Monika Janes Margo:
hey peter mzzls pik alles goed daar .... ja stomme vraag ik las al dat alles best ging.als ik jou was zou ik maar zoveel genieten als ik maar kon ook tijdens het werken!!! dat is het allerbeste... ik stuur binnenkort wel weer groeten van uit een koud en nat nederland .... groetjes !!!!iedereen van beijert!!! -
11 Februari 2006 - 10:21
Wesley:
Hey peter, je hebt weer spannende verhalen en dat met al die drukke dagen dat je werkt haha, hier in nederland is het jmmr genoeg wel anders, kun je niet regelen dat we daar een x gratis langs kunnen komen haha, hey nog veel plezier daar, groetjes -
11 Februari 2006 - 11:59
C:
Ha Peet! Je boft hoor! Heb van de week met een medestudente gesproken die een half jaar op Curacao heeft gezeten en nu ik dit weer zo lees kan ik alleen maar zeggen dat je het allemaal erg goed voor elkaar hebt!!
Kus, C -
12 Februari 2006 - 11:48
Oma:
hoi peet,
we zijn bij je vader en moeder leuk om je bericht te lezen.je vermaakt je daar prima lees ik wel.Mooi om werkend bruin te worden.
groetjes oma en opa -
12 Februari 2006 - 16:33
Michelle:
Jeetje, ik word wel heel erg jarloers van al die verhalen van je! Veel plezier! Kuzz -
12 Februari 2006 - 20:55
Tante Henny:
Hoi Peet, Super dat je het zo naar je zin hebt.
Houden zo. Ik heb lekker in jou bedje geslapen. Gisteren in rest. De Leeuw
gecourmed. Dat was gezellig. groetjes .Je (oud) Tante. -
12 Februari 2006 - 23:10
Mams:
ha die peet
gezellig die verhalen zo kunnen we een beetje voor genieten.
we wachten op de volgende vel plezier ons niet te jaloers maken hoor -
13 Februari 2006 - 15:28
Aafke:
Haj Peet!
Leuk om je gezien te hebben via de webcam! Toch jammer dat je die vrouw de box niet gaf.. als je nog weet wat het is? Maar t is helemaal omgeslagen in Nederland.. ze verwachten een hittegolf.. tis hier super warm..en iedereen is vrij vanwege het warme weer.. Klote voor je dus dat je wel 7 a 8 uur moet werken.. we hebben met je te doen!
Ben benieuwd na je volgende avonturen.. ik ga je nu verlaten, ga namelijk ff zwemmen aan zee..
Spreek je! Kusje Aafke -
13 Februari 2006 - 16:43
Tante Jans:
hoi peet, je vermaakt je daar echt prima lees ik wel, maar af en toe een beetje werken is ook niet verkeerd, afgelopen weekend zijn we naar parijs geweest met wouter en carola, topstad hoor maar veel kouder als jouw bounty-eiland.toch erg veel gezien, gewandeld en bekeken. een knus, erg frans appartementje gehuurd (jan en ineke weten wel wat het is!!!) op de heenreis regen, in parijs alleen maar zonneschijn en op de terugreis snheeuwbuien. jij kunt je dat vast niet voorstellen wat dat is .
veel plezier en niet te hard werken, groetjes van de familie uit heteren. -
16 Februari 2006 - 01:44
Marijke:
heej peter nog steeds geen genoeg van de cariben
??
ik niet in iedergeval het is hier top!!! ik heb ff een vraagje weet jij wat de site van brenda is
??? kan het niet vinden wil ff zien hoe het met haar gaat in engeland en al met je plan begonnen??? ik ben langzaam aan een start aan het maken haha antiliaans tempo
groetjes vanuit st.maarten -
16 Februari 2006 - 15:12
Mirjam:
Hoi Peet!
Leuk om te lezen wat je afgelopen week gedaan hebt.Ben super jaloers op je haha!Succes verder liefs Mirjam