nieuwe foto's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van peterdeleeuw - WaarBenJij.nu nieuwe foto's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van peterdeleeuw - WaarBenJij.nu

nieuwe foto's

Door: peter

Blijf op de hoogte en volg

25 April 2006 | Nederland, Amsterdam

nou hier ben ik weer en de titel spreekt voor zich
dus suc met kijken na de nieuwe kiekjes

ajo kus peet

• 25 April 2006 - 15:40

Willeke:

Wauwie... Mooi hoor daar!
    Als je nou tot Juni was gebleven was ik langs gekomen (A).. Klinkt leuk toch?haha..
    Nou geniet van je laatste weekjes en tot snel!
    Kusje..

• 25 April 2006 - 21:01

Frank:

He Kebab!!
    Ziet er weer ontzettend gaaf uit!! Geniet er nog maar lekker een maandje van en veel plezier met je ouders volgende week!!
    Frank

• 25 April 2006 - 21:04

Bianca:

Hey Peter!
    Ziet er echt leuk uit joh al die foto's. Kunt wel zien dat je het goed naar je zin hebt...
    Liefs Bianca

• 26 April 2006 - 16:53

Aafke:

Leuke foto's Peet! Ziet er ech gezellig uit en mooi daar joh.. wow

kusje

• 27 April 2006 - 08:36

John:

Wow - mooie foto's man. Hebben ze nog meer stagiaires nodig bij jullie?

• 01 Mei 2006 - 13:30

Tante Jans:

hoi peet, leuk hoor al die foto's. maar volgens mij ben je ook wel druk met je marketingplan????
    en nu een weekje vrij om samen met alie, hans, marin en andrea het gezellig te maken. en dan nog wel 21 worden zonder ons, eigenlijk kan dat niet, maar we halen het wel weer in als je weer in 't veen bent.
    heel veel plezier en geniet nog van de laatste weken.
    xxx marian

• 04 Mei 2006 - 21:48

Jan En Ineke:

Ha die Peter, kan je het nog aan met je familie in de buurt. Zijn jullie al weer een beetje aan elkaar gewend. Geniet ervan en een ontzettend fijne dag zaterdag. Liefs Jan en Ineke

• 05 Mei 2006 - 12:40

Betty En Hennie.:

he jong alvast gefeliciteerd met je 21e verjaardag. en zeg tegen me broertje dat tie niet te veel zoept. (doen wij hier wel) groeten van ons hier.

• 05 Mei 2006 - 22:14

Roos(je):

hey peetje,
    Je hebt het zo te zien naar je zin daar!! Ik zie er naaruit om te gaan shoppen(you get me:) take care, with love Roos