en eindelijk echt volwassen :P
Door: peter
09 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam
ey allemaal
Jaja lieve kijk buis kindertjes daar ben ik weer met een nieuw vethaaltje en dat werd tijd ook zo te zien. Want mijn laaste verhaal is alweer een tijdje oud en dus bij deze begin ik aan mijn nieuwe opstel.
En ja het einde komt jammer genoeg al in zicht maar gelukkig heb ik nog ongeveer 2 ½ week om lekker te werken en vooral heerlijk te genieten van het heerlijke Curaçao.
Ten eerste wil ik iedereen ff bedanken voor de kaarten mails en sms en telefoontjes op mijn verjaardag fijn dat de meeste mij nog niet vergeten zijn!!!
Maar ik zal ff bij het begin beginnen!!
Met koninginnenacht zijn we met z’n alle na guus meeuwis geweest was echt super leuk en vet lache joh en ook erg laat want ik moest de volgende ochtend om 10 uur weer werken maja dat heb je wel is he!
Dus voor mij geen Koninginnedag want ik moest werken maar gelukkig heb ik niet echt hel veel gemist want hier viel het nog al tegen hoorde ik van de andere!
Bij jullie in Nederland is 29 april in het water gevallen tja das een keer wat anders he dan hier in de Cariben heheheheh.
Maandag kwamen men ouders en broer en schoonzus dus ik na het viegveld om ze op te halen en daarna door na hun park “het chogogo resort”dus nu begint het exclusieve reisverslag van familie de leeuw!! Met hun eigen truk zijnde reisleider want zo noemde ze mij de rotzakken hehehhe.
Dinsdag zijn we na mijn hotel geweest en heb ik ze een rondleiding door het hotel gegeven en door punda zelf na deze rondleiding zijn we door gegaan na kontiki waar we wat gingen drinken nou ja drinken na 3 kwatier hadden we nog steeds niks de rotzakken hehe.
Daarna ff boodschappen gedaan en door na het strand van jan thiel gegaan want de reisleider moet natuurlijk wel aan z’n bruiningsschema werken als die een beetje vrij is!
Sávonds lekker pizza gegeten in zanzie bar en niet lekker wat bij het huisje gegeten en toen maar lekker gaan slapen na z’n vermoeiende dag.
Woendsag zijn we na boka table geweest daar kan je hele mooie inhammen in het water en rotsten zien is eigenlijk niet goed uit te leggen dus ik zal er wat foto’s van opzetten ok?!
Daarna zijn we door gereden na west-punt en playa kalki en hebben ff lekker wat gedronken dar toen op na port-marie om lekker te bakken en heerlijk te snorkelen.
Donderdag zijn we na het sea - aquarium geweest en hebben daar na de dolfijnen show gekeken en ma en andrea hebben daar haaien gevoerd en geaaid en zijn daar al kussend met een zooleeuw op de foto gezet veder hebben we daar nog na het schildpadden voeren gekeken en daarna zijn we lekker bij het zwembad gaan liggen bij het resort ook erg lekker!!!!
Vrijdag hebben we besloten om een dan niet te bakken aan het strand of zwembsad en zijn toen ook na de grote van hato geweest ( dit waren trouwens de eerste grotten waar het snik heet was in plaats van lekker koel) en we zijn ook na het struisvogelpark geweest wat helemaal niks voorstelde en daar waren we dus ook snel weer weg en onze reis door te zetten na de stad ( jaja de reisleider had een strak schema) in de stad hebben we lekker geshopt
En van alles ingeslagen hhehee.
Sávond zijn marin, ans en ik na tut u tango gegaan want ik was om 12 uur snachts jarig en dat moest gevierd worden daar bij tut u en toen het 12 uur was moest ik er echt aan geloven ik werd op de bar gehesen en mocht champagne knallen en heb geprobeerd de dj voor zn hoofd te schieten en dat mislukte dus toen heb ik hem maar nat gespoten hhehehehe zal hem krijgen daana geproost op mijn 21ste verjaardag kort om het was weer erg gezellig
Zaterdag zijn we na blauwbaai geweest en lekker de fik er weer ik gezet want we moeten toch een beetje bruin worden he! En weer gesnorkeld en s;avonds lekker bij de gouverneur wezen eten erg lekker hoor en daarna nog ff door na kontiki want daar trede manuela kemp op en we moesten nog een aquamarin drinken jaja en cocktail die na mijn broertje is goenoemd leuk he/
Jaja zondag en maandag nog rond gereden en gerelaxt en toen wad het alweer tijd voor hun om ajooooooooooooo te zeggen want ze moesten om half 5 inchecken.
Dus ja zo komen we aan het einde van dit reisverslag van famillie de leeuw
En ok weer aan het einde van mij nieuwe verslag op de site
Nou ik zou zeggen lieve kijk buis kindertjes sluit de oogjes toe en tot de volgende keer maar weer!!!
Ajooooooooooooooooooooo
Kus peet
En nog bedankt voor alle reakties enzo he
ajoooooooooooooo
Maar ik zal ff bij het begin beginnen!!
En van alles ingeslagen hhehee.
Dus ja zo komen we aan het einde van dit reisverslag van famillie de leeuw
En ok weer aan het einde van mij nieuwe verslag op de site
Ajooooooooooooooooooooo
Kus peet
En nog bedankt voor alle reakties enzo he
ajoooooooooooooo
09 Mei 2006 - 16:42
Aafke:
Gefeliciteerd he!!!! (K) En wat ben jij bruin zegg!!! JEETJE... maar ja.. bijna weer naar huis he :) leuk hoor.. maar natuurlijk ook jmmr voor je! Ik kan je helaas niet ophalen, zit dan op de camping..
Ik ga nu ff eten.. Kusje Aafke -
09 Mei 2006 - 16:54
Judith:
leuk om de foto's te zien v.h. bezoek van je familie!!!!! Je steekt wel errug bruin af bij je broertje hoor........ En nu is 't aftellen geblazen. We wensen je nog een gezellige tijd toe.
groetjes, Judith +4 -
09 Mei 2006 - 17:06
Willeke:
Whooo jij bent echt bruin! Haha.. als je alleen op de foto staat lijkt het niet zo heel erg, maar die zon foto naast marin! Haha..
Maar leuk joh! Had je me krabbel nog gelezen op je hyves?:p
Tot over paar weekjes!! Kus Willeke.. -
09 Mei 2006 - 19:25
Mams:
hoi,
ja, we hebben het super gehad.nog complimenten voor onze turkse reisleider.we hebben mooie plekjes gezien en heerlijk genoten.het rijden in curacao vind de reisleider wel erg leuk maar wij werden wel door elkaar geschud.maar 't was heerlijk bedankt en tot gauw -
09 Mei 2006 - 20:38
Renske:
Hey Kebab, van harte gefeliciteerd!
Je bent echt eng bruin... maar binnenkort kunnen we je weer in levende lijve bewonderen.
Liefs Rens -
10 Mei 2006 - 02:02
Priscilla:
Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
Nog heel veel plezier en geniet er nog van.
Zie je snel weer en je bent echt heel erg bruin ben best wel een beetje jaloers.
Liefs en kusjes Priscilla -
11 Mei 2006 - 17:41
Jan En Ineke:
Ha die Peter,
We hebben hele leuke verhalen van je ouders gehoord en je hebt goed voor ze gezorgd. Je vader verdient geld met reklame voor Duo Penottie. Brengt zo'n vakantie toch nog geld op. Liefs Jan en Ineke