alweer 1/3 van men stage voorbij!!
Door: peter
06 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Ey allemaal!!
Ik dacht laat ik men site maar weer is bijwerken is wel weer een keertje nodig geloof ik!
De tijd gaat hier nog steeds super snel echt niet te geloven dat ik hier al weer bijna 6 weken zit en dat betekend dat ik al op 1/3 van de stage ben. Maar we blijven genieten!
Ik ben vandaag (zondag dus ) vrij en moest hier wel heen want ik moet voor maandag 6 maart het eerste deel van het marketingplan door mailen na school om goed keuring te krijgen en veder te mogen dus hopen dat het wordt goed gekeurd, anders moeten we even wat anders verzinnen hehehe. Dus dat wordt hopen op goedkeuring.
A fijn genoeg over school want we zijn tenslotte op werk-vakantie :P
Ik zal jullie mijn belevenissen weer is even gaan vertellen!!
Ik heb de hele week ongeveer gewerkt en ben vandaag dus eindelijk weer is vrij .
Vorige week of was het alweer 2 weken geleden? Nou ja in ieder geval valerie zwikker was hier in het hotel met nog een ander model voor een foto shoot te maken op kontiki dus dat was wel leuk heb haar ook nog bediend en ff met der gepraat kwam heel aardig over dus dat was wel leuk al zeg ik het zelf.
Dus hou allemaal de panorama of de maxim en de girls in de gaten want daar komen ze in in de girls komt trouwens een collega van mij die heeft ook een shoot gedaan.
13 maart komt de groep intwine in het hotel en die gaan een optreden geven op mambo is ook een strand hier.
Deze week moet ik trouwens 6 dagen werken jaja jullie lezen het goed ik ga nog moe worden hehhe nee dat komt omdat er een paar weg zijn en dus met een tekort zitten en dus heb ik gezegd dat die me wel 6 dagen kon inroosteren kan ik alvast wat dagen sparen voor in de meivakantie want dan wil ik vrij omdat men ouders en broer n schoonzus komen en dat is al over 9 weken ja de tijd vliegt als je lol hebt.
Dus nu ben ik pas volgende week zondag weer vrij maja maakt niet uit!
Trouwens ik heb het 6 de kado open van mijn 18 weken pakket!!!
Het was en fotolijstje alleen de foto ontbreekt dus dat was een beetje jammer maar misschien komt die nog ben benieuwd!
Vandaag na het landhuis ascinion geweest is richting west-point het landhuis viel erg tegen maar linda die had een boekje met een toch om het landhuis heen en die zou een uur duren.
Maja de tijden nemen ze hier niet zo nou in Curaçao dus na 2 uur liepen we nog steeds in de brandende zon te lopen zonder water ahhhhhh arme wij!
Maar het was eeen erg leuke tocht en veel gezien een vervuilde baai met allemaal plastic en een heel mooi uitzicht op de kust kant.
En er lagen ook nog een dood paard erg fijn gezicht not dus en we kwamen ook nog een tv tegen en delen van auto’s en kleding dus ik wil niet weten wat daar allemaal gebeurt is! Wij waren ook de enige 3 opper toeristen die dat stuk hebben gelopen we kwamen echt helemaal niemand tegen.
Maar was erg mooi om te zien.
Nou dit waren mijn belevenissen weer voor deze week.
Erg is gewoon al weer 1/3 voorbij echt niet normaal hoe snel de tijd hier gaat!!!
Gaat het bij jullie ook zo snel??? Hierin in ieder geval wel heb me echt nog geen 1 moment hier verveeld. Dus ik heb het nog steeds super na men zin!
Begin jullie al wel een beetje te missen hoor!!
Tot snel
Kus peet
Ps. Bedankt voor al jullie reakties en mails en post erg leuk blijf maar lekker doorgaan daar mee!!!!
de foto's komen nog!!!!
A fijn genoeg over school want we zijn tenslotte op werk-vakantie :P
Ik zal jullie mijn belevenissen weer is even gaan vertellen!!
Dus nu ben ik pas volgende week zondag weer vrij maja maakt niet uit!
Trouwens ik heb het 6 de kado open van mijn 18 weken pakket!!!
Maar was erg mooi om te zien.
Nou dit waren mijn belevenissen weer voor deze week.
Begin jullie al wel een beetje te missen hoor!!
Tot snel
Kus peet
de foto's komen nog!!!!
06 Maart 2006 - 10:52
Julie-anne:
He peter!
Goed om je mail weer even te lezen!
fijn om te horen dat alles verder goed met je gaat!!
dank je wel voor je sms op mijn verjaardag! was erg verrast!
heel veel succe smet je marketing plan en je werk en alles daar!
Liefs julie-anne -
06 Maart 2006 - 17:02
Wouter:
Ciao ragazzo!
Wat een ideale plek voor een BN-watcher als jij! Lekker blijven netwerken, je weet nooit waar het goed voor is. En je zit er niet al 1/3 maar je hebt gelukkig nog 2/3 te gaan!
A presto! -
06 Maart 2006 - 20:31
Gert-Jan:
hehehe Intwine, gewoon een poef i.p.v. een kruk voor roger (zanger) neerzetten, dan is ie zo weg. hehehe
Leuk stukje weer peter. Have Fun -
07 Maart 2006 - 17:28
Bertine:
Hey Peet!
Wat leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt daar!
Hier in Oostenrijk gaat de tijd ook supersnel! Het is niet te geloven dat ik hier al zo lang zit!
De stage gaat veel te snel! Het begint nu net leuk te worden!
Nou Peet ik zou zeggen heel veel plezier nog daar! En ik hou je site in de gaten!
Dikke kus
Bertine -
08 Maart 2006 - 16:14
Tante Henny:
Wat heb jij het druk zeg,
^dagen werken. Hou je dat wel vol?Fijn voor je dat je het zo naar je zin hebt
Houden zo. Ben je al poepie bruin onder tussen?
Hier gaat alles zijn gangetje. IK smn nu met je moeder. Leuk .
Peet groeten en tot de volgede keer. -
12 Maart 2006 - 20:19
Tante Jans:
hoi peet, leuk he al die kadootje ,dan denk je nog eens aan ons, enne die foto komt nog.
hier gaat alles goed, lekker sneeuw af en toe, en koud soms, maar ja de bloemetjes komen alweer voorzichtig boven de grond. goed om te zien dat je alweer lekker bruin bent en het is ook fijn om te lezen dat je het nog steeds leuk vind. je blijft er toch niet na die 18 weken???
zijn vandaag bij gert en fieke geweest, was erg gezellig, maar bij jou op visite gaan is wel erg ver en duur.
ik lees je dagboek wel en hou me zo op de hoogte van je wel en wee.
succes met je marketingplan en met je werk.
liefs uit heteren.