voor vertrek
Door: peter
10 Januari 2006 | Nederland, Veenendaal
ja ja nog 15 dagen en dan is het zo ver dan vertrek ik na het zonnige curacao.
en dan ga ik jullie proberen op de hoogte te houden via deze website!
ik vertrek de 25ste en blijf dan voor 18 weken in curacao.
tot zo ver dit bericht en de rest zal volgen als mijn stage begonnen is
adios
en dan ga ik jullie proberen op de hoogte te houden via deze website!
ik vertrek de 25ste en blijf dan voor 18 weken in curacao.
tot zo ver dit bericht en de rest zal volgen als mijn stage begonnen is
adios
10 Januari 2006 - 19:37
Willeke:
Jaah leuk! :D Ik ga het bijhouden.. :p en jaloers worden omdat ik al zolang naar curacao wil! Ook foto's plaatsen heh... Kus! -
11 Januari 2006 - 03:38
Linda/Blub:
KEBABJE!! You go have fun buddy.. We gaan je volgen via deze site haha COOL. Ik spreek je later. ps Willeke: ik ga mee naar Curacao! -
11 Januari 2006 - 11:33
Frank!:
Veel succes man en zet maar veel leuek verhalen en foto's op deze site!! -
11 Januari 2006 - 11:47
Niek:
Cool man, kga er niet teveel op kijken want dan zie ik teveel zon zee en strand en das niet goed voor een mens in hartje winter:P spreek je nog wel!! -
11 Januari 2006 - 13:41
Wesley:
Peter wij willen alles weten wat er daar gebeurd!!! En je moet in ieder geval iedere zondag naar W&W en Mambo tijdens de happy hour!!! iets wat je niet mag missen!!! -
11 Januari 2006 - 17:54
C.:
Haaaj Peet!
Nou ik ga zeker je verhalen volgen! Ik vind het jammer dat ik je niet meer zie voordat je weggaat maar als ik je dan zie is het extra leuk! Maak er een mooie en leuke tijd van daar. Geniet!!
Kuzz, C. -
12 Januari 2006 - 15:08
Marijke:
heej peter leuk he deze site heb er zelf ook een
www.marijketerweele.waarbenjij.nu
groetjes en succes met je stage -
12 Januari 2006 - 18:39
Kevin:
he! suc6 daar.. ik zal samen met heidi (bertje) aan je denken! ;) haha
check je laterr! -
12 Januari 2006 - 21:53
Aafke:
Oh Peter! spannend hoor! Van te voren maar ff een goed afscheidsfeesie dan :) We zullen zkr nog ff het afscheid verdrinken he! spreek je snel maar weer.. Xje Aafke -
13 Januari 2006 - 15:06
Bertine:
Hey Peet!
Heel veel plezier, en veel succes. En geen rare dingen doen he?
Kus Bertine -
14 Januari 2006 - 18:09
BIanca:
HEY Peter!! zullen we ruilen?? haha, nee geniet ervan enne vooral niet te bruin terug komen he ;)
x -
15 Januari 2006 - 18:18
Marianne:
Hoi Peter/Babbel,
Ik dacht: waar slaat dat aftellen toch op... Nu weet ik het. Heel veel plezier! Groetjes,
Draske -
16 Januari 2006 - 14:40
Henneke:
super leuk man peet!! ik zal jou ook op de hoogte houden van mijn grote avondturen op de berg!! kus henneke -
19 Januari 2006 - 22:56
Nanneke:
Ola Piérre!
Dus jij gaat curacou onveilig maken in je zwembroek, ik hoop dat de locals weten wat ze te wachten staat!;)
Ik wens je veel plezier!
X Nan -
23 Januari 2006 - 09:09
Dies:
Peeeeeeeeeeter the Lion... Kga je missen lieve Peter... Heel veel plezier... Kus Dies -
24 Januari 2006 - 08:18
Johan En Thea:
Heey die Peter....wij wensen je een fantastische tijd daar op curacao!!!:) -
25 Januari 2006 - 19:19
Mark En Renske:
Hee Kebab alles goed daar? Heb je een goede reis gehad? Nou we blijven deze site wel checken om te zien hoe het met je gaat.
Kus ons -
25 Januari 2006 - 21:03
Tante Jans:
hoi peetje, als het goed is ben je nu al (bijna) op jouw droomeiland. hoe is de reis verlop0en en hoe was het vliegen? vast heel vermoeiend maar we horen het vast wel van je .
heel veel plezier, en niet alle kadootjes in 1x openmaken hoor!!! -
27 Januari 2006 - 15:23
John:
Het is bij jou nog steeds 15 dagen voor vertrek...
Maar: hoe gaat het nu?
Ik hoop dat je het goed zult hebben!
Geniet van het goede!